0

Е кстравагантният Иво Димчев се похвали, че е пял в дома на холивудския режисьор Бърнард Роуз, който стои зад успеха на кинохита „Ана Каренина“. „Днес пях в дома на Бърнард Роуз, режисьора на „Безсмъртна Любима“, „Ана Каренина“, „Кендимен“ и “Франкенщайн“, и който в новия си филм има включени 4 мои песни“, написа в личния си профил във Фейсбук изпълнителят на „Баница“, който в момента е в Щатите.

Изповед

„Малко съм изморен, но се държа! За един месец в Щатите направих 25 домашни концерта, 30 едночасови интервюта, 1 нормален концерт в клуб „Хотел кафе“ в Холувид. Остават ми още 10 домашни концерта и около 20 интервюта. Какво ги питам хората в интервютата ли. ... Ами питам ги едни и същи 100 въпроса! Например с кого биха си легнали - с Путин или с Далай Лама! Също ги питам кого биха спасили в ковид отделение, ако имат кислород само за един човек и трябва да избират между дете и мозъчен хирург. Питам ги в ада с Исус или в рая с Тръмп биха отишли. Питам ги също коя е най-красивата обидна дума! Питам ги в секса предпочитат 69 или целувки, милувки... Карам ги да избират между Пикасо и Дали, между Александър Макуин и „Металика“, между Дейвид Линч и Фелини. Питам ги кво ли не... Срещам се с невероятни хора. Онзи ден пях на един известен гей порноактьор, който също рисува анимационни филми, и го интервюирах“, разказа в социалните мрежи Иво Димчев.

Вкъщи

Изпълнителят, който по време на пандемията започна да изнася концерти по домовете на хората при взети противоепидемични мерки, признава, че вече му липсва София и на 17 януари ще се прибере. Преди това обаче го чака още работа. „В понеделик (б. р. днес) ще пея в хола на ЛаГанджа, една от звездите на RuPaul's Drag Race и която доведе много народ на концерта ми в „Хотел кафе“. На 17-и се връщам в София, а на 20-и ви чакам на концерт в Строежа! Февруари ще имам домашни концерти и интервюта в Москва! Тука всеки 3-ти е с Ковид, аз все още минавам между капките! Много е забавно“, споделя още Димчев.