0

Ф алшив профил на актьора и фотограф Владимир Карамазов кани фенове за „частни разговори“ в Инстаграм, установи проверка на „Телеграф“. Звездата на Народния театър неведнъж е споделял, че комуникира с почитателите си единствено в личната си вайбър група, а в социалната мрежа поддържа само два профила – своя личен, и такъв, в който споделя фотографските си кадри.

Фалшивият профил е заключен и само избраните от администратора могат да бъдат допуснати до него. От него се изпращат покани на различни хора, като целта е да го последват. За няколко дни профилът е последван от 235 души, а е последвал 735. В описанието пише „частна страница за разговор само с фенове“, а общо качените публикации са 8. Заглавната снимка е взета от официалния профил на актьора. 

Проверка на „Телеграф“ показа, че официалният профил на Карамазов има над 90 хиляди последователи и в него звездата от „Дяволското гърло“ си качва лични снимки и видеа и отговаря на запитвания на феновете си под тях.

Последното от тях е качено навръх Великден. На него се вижда как актьорът позира с любимото си куче.

„Парис на 4 години навръх Великден! Да е много здрав нашата играчка от шоколадово яйце“. Клипът е направен във фамилната къща на Владо в Орландовци, където е посрещнал със семейството си християнските празници.