0

К им Кардашиян вече не следва Майли Сайръс в Инстаграм, след като певицата направи серенада на нейното гадже Пийт Дейвидсън по време на новогодишно парти, което двамата водиха заедно, предаде в. „Сън“.

Риалити звездата не присъстваше на светската проява в Маями.

Дует

Изглежда, че 41-годишната Ким е „отследвала“ 29-годишната Майли след инцидента, който стана на сцената в Маями, докато тя водеше концерта заедно с 28-годишния комик Пийт. Според акаунт на фенове на певицата към 10 декември риалити звездата е била последователка на изпълнителката на хита Wrecking Ball. Същия ден сайтът Пейдж сикс разкри, че Майли е била видяна в апартамента на Пийт преди съвместното им участие във вечерното предаване „Тунайт шоу“. Във вторник обаче Ким вече не е следвала акаунта на певицата. Не е ясна причината защо тя е „отсвирила“ Майли, но тя може да е свързана със серенадата, която тя направи на Пийт преди часовникът да удари 12 пъти за ЧНГ. Двамата се появиха на сцената, за да изпеят в дует „Маями“ на Уил Смит. Шоуто премина без проблеми, като се изключи малката неприятност с тоалета на Майли. Докато тя пееше Party In The USA, горнището й се смъкна и зрителите успяха да видят едната й гърда, изтъкна Пейдж сикс.

Още преди това Майли намекна за интереса си към Пийт, докато рекламираше проявата в Маями при участието си в „Тунайт шоу“, като изпя песента It should have been me (Аз трябваше да се омъжа за него). Младият комик се среща с Ким от октомври м.г.

Отказ

Бившата звезда от семейното шоу „Животът на Кардашиян“ не беше на новогодишното парти, водено заедно от Пийт и Майли, тъй като не могла да си намери кой да гледа четирите й деца. Според сайта Холивуд лайф Ким помолила бившия си съпруг Кание Уест да я отмени с хлапетата, но той заявил, че не може. По онова време риалити звездата не знаела, че Кание е зает, тъй като и самият той щял да ходи в Маями. Рапърът бе забелязан на среща във Флорида с актрисата Джулия Фокс. По-късно го видели да споделя хотелска стая с топлес жена. Както заяви източник на сайта, „Ким не можеше да реши дали да отиде в Маями, тъй като наистина искаше да бъде с Пийт. Тя знаеше колко много означава за него тази изява и колко много той искаше тя да бъде там. Той я помоли да отиде в Маями, когато прекараха заедно Коледа в Лос Анджелис. Но когато тя се обади на Кание, за да го пита дали може да гледа децата, той й отказа“. Ким подаде молба за развод през февруари м.г. Тя обаче се беше разбрала с Кание, че един от двамата ще гледа децата, когато другият отива на почивка. След като рапърът й казал, че има други планове, Ким отменила ходенето си до Маями, тъй като за нея децата са над всичко. Но след като тя разбрала, че и Кание отишъл там за Нова година, риалити звездата започнала да се съмнява за мотивацията му, допълни източникът на Пейдж сикс.

Ким изкара Новата година с децата си в Лос Анджелис.

 Ким изкара Новата година с децата си в Лос Анджелис.

По време на партито в Маями Майли имаше проблем с тоалета си.

 По време на партито в Маями Майли имаше проблем с тоалета си.