0

Г олямата звезда на сръбската музика Цеца Величкович ще отпразнува юбилей на сцената във Варна. Това ще се случи с мащабен концерт в морската ни столица на 15 юни, където певицата ще отбележи 35 години от старта на професионалната си кариерата.

Шоу

Тя обещава незабравимо шоу и големи изненади за феновете си у нас, но към момента все още от организацията не издават никакви подробности какво точно е подготвила за българската публика именитата сръбкиня. Последният голям концерт на Цеца във Варна бе отново в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта през декември 2019-а. Тогава билетите варираха между 40 у 100 лв., а вип маси бяха на стойност от 150 лв. Към момента все още не е ясно какви са цените за юни.

Кариера

Цеца започва кариерата си на 15-годишна възраст с хитовете “Цветак зановетак”, “Лепотан” и “Ципелице”. В началото на 90-те години прави едни от най-емблематичните си песни - “Кукавица”, “Заборави”, “Београд” и други. През 1998 г. издава албума “Маскарада”, с който се превръща в най-популярната балканска звезда. У нас тя е обичана от хиляди фенове, които всеки път буквално препълват залите на нейните концерти и именно затова тя е избрала да отбележи 35 години от качването си на сцена не само в Сърбия, а и у нас.