0

Д уети с популярни певици като Дара и Поли Генова – това ще е една от изненадите на Любо Киров, заложени в предстоящия му албум „Целуни ме“. С отличничката от X Factor изпълнителят ще представи „Вече няма как“. С Генова, която преди месеци стана майка за втори път пък са записали съвместното парче „Тръгни навреме“.

Дуети с популярни певици като Дара и Поли Генова – това ще е една от изненадите на Любо Киров, заложени в предстоящия му албум „Целуни ме“. С отличничката от X Factor изпълнителят ще представи „Вече няма как“. С Генова, която преди месеци стана майка за втори път пък са записали съвместното парче „Тръгни навреме“.

В общо 11-те творби в „Целуни ме“ Любо обещава още дуети. Сред тях са „Не бих могъл“ с Павел и Венци Венц, „Където няма време“ със Стенли, „Мога“ с Михаела Маринова и „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.

„Парчетата в новия албум стават по-добри от всеки друг път. Нямам търпение да ги чуете. Когато аз съм доволен, всичко е наред“, коментира Киров по повод тавата си.

Той е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

„Целуни ме“ ще бъде представен с концерт в столичния Joy Station на 16 април. Любо подготвя и грандиозен концерт в Лондон, който ще се състои около месец по-късно – на 2 май в зала Troxy. Албумът ще има промоция и във Варна – на 29 април в The Brick Port.