0

Б ившият футболист Благой Георгиев-Джизъса след като заряза последната си изгора и майка на четвъртото му дете Златка Райкова, избяга на Малдивите, без да му мигне окото ("Телеграф" пръв писа, че се изнася от България).

Джизъса и Русата Златка се разделиха преди около месец, като за причина се спряга похотливият характер на татуирания секссимвол. Близки до него разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, за която е известно само, че е собственичка на хотел във Велинград. Двамата се срещнали във фитнес залата и нещата между тях за кратко време се задълбочили толкова, че футболистът взел решението да напусне бившата Мис Плеймейт.

Зад граница те си наели ултралуксозна къща на брега с частен басейн и кът за развлечения за 2500 евро на месец. Жилището е избрано от брюнетката Таня Дешева, с която Благой има афера от няколко месеца насам.

За да се защитят от недоброжелателите си, двамата не издават точната си локация.

Близки до двойката обаче са информирали, че къщата разполага с три големи спални, стаи за гости, просторна всекидневна и веранда. В скъпия дом Георгиев ще посрещне първо децата си Давид, Йоанна и Благой-младши, с когото Златка го дари през септември 2019 г. При звездния татко децата ще останат за няколко седмици.