0

П ънк-рок изпълнителят Machine Gun Kelly, който наскоро се сгоди с актрисата Меган Фокс, каза, че иска кей-поп бандата BTS да свири на сватбата му с брюнетката.

Пънк-рок изпълнителят Machine Gun Kelly, който наскоро се сгоди с актрисата Меган Фокс, каза, че иска кей-поп бандата BTS да свири на сватбата му с брюнетката.

Певецът, чието истинско име е Колсън Бейкър, се появи като гост в Шоуто на Елън Дедженерис, където беше поздравен от водещата за любовта им с Фокс. Тя го попита и коя банда би искал да задава ритъма по време на специалния ден, в който двамата ще се разходят до олтара.

Макар първоначално Kelly да отвърна NSYNC, после отклони отговора си към корейската поп банда BTS. “Мисля, че имам по-голям шанс да накарам BTS да дойдат.”, пошегува се той и сподели, че се е срещнал с BTS по време на Billboard Music Awards 2021.

Припомняме, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс обявиха годежа си през януари, след като се запознаха на снимачната площадка на филма Midnight In The Switchgrass. През 2020 г. пък рапърът дойде да види холивудската звезда и в България, тъй като тогава тя снимаше хоръра Till Death именно по родните ни ширини.