0

М ъжката танцова група „Максимус“ се събира в нов състав.

Мъжката танцова група „Максимус“ се събира в нов състав.

В актуалната селекция има професионални танцьори, балетист, акробат, модел и екзотичния представител на Капо Верде, който всички наричат „черната пантера“ на – Малам Сейде.

Момчетата са подготвили специална програма и изненадващата песен „Единствена“, посветена на днешния празник.

„Тарзан настъпва с кохорта воини! Реших да възродя формацията на оригиналната група „Максимус“. Спомням си как започнахме на времето и с какъв екстаз бяхме посрещани на различните сцени. В момчетата от сегашния състав видях онзи ентусиазъм, плам и енергия, които имахме ние тогава. Алфа звярът в джунглата на „Максимус“ е Георгиос Сърбинов и виждам в него огромен потенциал“, коментира създателят и идеолог на групата Иван Иванов.

„Моето тяло е моят храм! Най-добрата инвестиция, която може да направиш за теб, е тялото си! Поддържам тялото си, с подбран хранителен режим. Тренировките които правя, са предназначени само за мен! Създадох си свой начин на трениране, наречен „тарзански“! Тренирам между 4-6 часа на ден, всеки ден!“., коментира и Георгиос, познат на зрителите с участието си в риалити формата „Игри на волята“.

За да подготвят програмата си, момчетата тренират усилено с именития каскадьор и гл. ас. в НСА Емил Видев.

Въпреки натоварената програма групата успява да заснеме и клип, в който се преобразяват като героите от гладиаторския сериал „Спартак: Кръв и пясък“, като използват оригиналните костюми и оръжия от поредицата на HBO.