0

Х оливудската ни гордост Мария Бакалова се прибра тайно у нас, но само за броени дни. Според запознати актрисата е стояла около 2 дни в България, след което отново е отлетяла за Ел Ей.

Едва след като си замина, Мария пусна и няколко снимки от Созопол, където е била по време на кратката си визита у нас. На снимките е на плажа, радваща се на морето и на това, че си е у дома. Бакалова се е прибрала, за да снима фотосесия за родно списание, това стана ясно от кадър, публикуван в социалните мрежи от един от най-известните родни стилисти - Стоян Апостолов- Стоянски, който се е погрижил за визията на актрисата по време на снимките.

Наскоро звездата разкри в свое видеоинтервю за Атанас Месечков, че вече е направила и дебюта си като продуцент на филм. Лентата носи името The Honeymoon и предстои да излезе на големия екран през първите месеци на 2022 г. Първата номинирана за "Оскар" българка сподели още, че най-чистосърдечно е готова да отвори вратите на Холивуд за родните таланти в сферата на киното. Като продуцентка на англо-италианската комедия Бакалова е поканила родителите си за "български лилии" във филма. "Най-важният човек в живота ми е мама. Благодарна съм й за всичко", не крие емоциите си най-известната българка в Лос Анджелис.