0

П родуцентът и композитор Марк Ронсън ще разкаже живота си в книга. Той ще върне читателите в 90-те години на миналия век, когато е бил още тийнедйжър и е изкарвал хляба си като диджей в Ню Йорк.

Първите му стъпки са много преди времето, в което започва да работи с изпълнители от ранга на Бруно Марс, Лейди Гага, Ейми Уайнхаус и други.

Носителят на награди "Грами" и "Оскар" е сключил договор с издателство "Гранд сентръл пъблишинг" да напише книгата 93 'Til Infinity, предвидена за печат през 2023 г.

Той планира нещо като комбинация между мемоар-диджейско изследване - честване на Ню Йорк, като ще фокусира наратива върху любимите си клубове и събития. 

"Преди смартфоните на дансингите, продажбата на алкохол в бутилки в заведенията и ВИП банкетите през 90-те, хората оставаха цяла нощ на едно място, за да танцуват, разговарят и да празнуват, сякаш никой не гледа - издигащи се хип-хоп магнати, артисти, шмекери, модели, позьори, танцьори и работещи от 9 до 5 хора се разминаваха и общуваха. Тогава Ню Йорк още беше център на музикалната игра... тази ера е най-вълнуващото време от живота ми.", ", заяви Ронсън, цитиран от БТА.