0

П леймейтката Златка Димитрова посрещна 38-ия си рожден ден сама в изцяло женска компания, разкри пред „Телеграф“ самата тя.

От три месеца красавицата няма мъж до себе си. За последната връзка на бургазлийката не се знае много, тъй като самата тя признава, че е в етап от живота си, в който искрено вярва, че любовта е за двама и трябва да се пази. „Аз съм човек на чувствата, на емоциите, много истински човек и затова винаги бързам, водена от най-искрени чувства, да споделя, че в живота ми има някой, че съм влюбена. Този път реших, че ще изчакам, да бъда сигурна в това какво се случва и чак тогава ще споделям“, разказва Златка. За съжаление моделката наскоро приключи и последната си връзка. Въпреки това е щастлива от всичко, което има, и е в очакване да срещне голямата и споделена любов. Но преди това ще даде малко почивка, най-вече на емоциите си.

Улегнала

„Вече съм много по-улегнала и знам какво искам. Искам спокойствие най-вече. Пожелавам си да срещна човек, който да ме обича истински заради това, което аз притежавам като качества и като човек, защото след всичко, което ми се е случило досега в личния живот, мога все по-рядко да се доверя на хората. Мъжете виждат в мен Черната Златка, аз търся някого, който не се интересува от това. Започвам да си мисля, че искат да се срещат с мен, за да се покажат, все едно си правят реклама, аз не искам това. Тези неща ме изхабяват емоционално. Във всяка една връзка се раздавам. Вярвам, че когато двама души се съберат, го правят, защото се харесват един друг такива, каквито са и не се опитват да се променят“, разкрива красавицата. И добавя: „Чувствам се много добре сама“.

Изневяра

Макар че за себе си казва, че е човек, който има нужда от емоции и любов, в никакъв случай не обича самотата, в момента успява да я запълни с няколкото си най-добри и верни приятелки и със семейството си. В себе си открива една-единствена грешка, която прави в отношенията си с мъжете, и тя е, че им се отдава на 100 процента. „Толкова много се отдавам, че се превръщам в нещо като тяхна втора майка. Мисля, че това е голяма грешка, защото мъжете се възползват от това“. Иначе в отношенията си моделката е успяла да прости всичко, дори изневяра. Вярва, че да можеш да прощаваш, е изключително качество. Животът я е научил на много неща, едно от които е, че не е нужно да си чак толкова доверчив и винаги е добре да имаш едно на ум за човека срещу теб, иначе рискуваш да останеш разочарован. „В момента животът ми се върти около малкия Миро и мога да кажа, че той е най-сладкото нещо в живота ми“, споделя още бургазлийката.

Автобус

Във времето, когато е само Златка Димитрова и няма над двеста хиляди последователи в социалните мрежи, бъдещата Мис Плеймейт хваща сутрешния рейс от Бургас за София, за да се яви на кастинг за конкурса „Мис Плеймейт“. „Обади ми се в последния момент един букер от София и ми каза, че ако имам желание, ще трябва да замина на момента за София, защото последният ми шанс е на следващия ден, реших така в най- последния момент да се включа. Качих се на рейса от Бургас за София още в 6 сутринта и се явих, а те пък ме одобриха за финала“, разказва Златка. „Имам страхотни спомени от онова време, много щастливи моменти. Явих се на конкурса по-скоро на шега, за да опитам, но нямах намерения или амбиции за победа. Дори помня, че имаше толкова много красиви участнички, почти всяка една заслужаваше победата. Просто бях там да се забавлявам. Това беше първият и единствен конкурс „Мис Плеймейт“, в който всичко се случваше на живо. В реално време, можеше да гласува публиката, имаше онлайн вот и жури едновременно. И така за втора се избираше момичето с най-висок вот от гласовете на публиката, а за първа ставаше избраничката на журито. Съобщиха името ми първо, когато обявяваха кое момиче печели второ място. Бях много щастлива от този резултат, явяваш се на конкурс между толкова хубави момичета, второ място е супер и малко след това, когато казаха името на победителката, помислих, че е грешка - как така съм на второ място, а после печеля и титлата „Мис Плеймейт“, дори на видеата от конкурса се вижда колко съм изненадана. А аз просто бях спечелила и двата вота. Това беше много вълнуващ и емоционален момент за мен“, спомня си Златка. И така след като печели титлата „Мис Плеймейт“, животът й се променя за 24 часа. „Ставаш суперизвестен и всички говорят за теб още на следващия ден, по-сложно е да задържиш тази слава. Аз спечелих конкурса през 2009 г., 12 години по-късно все още съм в публичното пространство.“ За това време хубавицата преминава през много трансформации и днес казва, че единственото, от което се нуждае, е спокойствие.

Пуска флашка с упражнения

Спортът заема много голяма част от живота й. Още от съвсем малка Златка спортува активно. „Сега след пандемията свикнах много да тренирам вкъщи. И сега тренирам основно и само вкъщи. Успявам да поддържам формата си доста добре. Дори в момента подготвям един проект, посветен на спорта. В една флашка ще бъдат събрани различни видове тренировки и упражнения, които могат да се изпълняват в домашни условия. Също така в нея ще включа и няколко хранителни режима за добра форма. Аз лично внимавам какво хапвам - основно ям зеленчуци, в диетата ми има и яйца. Аз не съм любителка на месото, но хапвам от време на време и месо. Не съм привърженик на строгите диети, но се ограничавам по отношение на сладкото и тестото. Е сега за рождения ден няма да пропусна да се почерпя с торта“, споделя още Димитрова.