0

В ече от няколко месеца известният български актьор и водещ Димитър Рачков може да се похвали с младо гадже до себе си. Колкото и да ги обсъждат, двамата не спират да показват любовта един към друг и да се радват на времето, което могат да прекарат заедно покрай многото професионални ангажименти. 

Само преди ден Анита отпразнува своя 23-ти рожден ден. Плеймейтката посрещна празника си по време на модно ревю на българска марка за дрехи, на което беше с Рачков.  По време на събитието Анита заля Инстаграм със сторита от ревюто, на които позира с Рачков, а последователите коментираха главно възрастовата граница между двамата.

Още на следващия ден красавицата сподели десетки сторита, на които близки и приятели ѝ честитяват специалния повод. Едно от тях определено е по-специално. Във видео Анита заснема как куриер ѝ доставя огромен букет с цветя от нейната половинка.

Все още обаче двамата не са потвърдили спекулациите, че двамата вече са венчани. Снимка преди време предизвика подобна реакция от страна на фенове.