0

Н астъпи моментът на грандиозния концерт в София, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. 

На 16 септември точно в 18,00 часа на площад „Александър Батенберг“ ще видим едни от най-актуалните български изпълнители, които са подготвили 240 минути музикални изненади, емоции и преживявания. 

Прически

Ексклузивно за концерта в София VICTORIA подготвя предпремиерно представяне на своята нова песен bloom заедно с танцьорите от Skywalkers. Самата тя описва песента като катализатор за повече самочувствие, себеобичане и мотивация. Официално песента ще излезе на 29 септември.

Не само музикални изненади очакват всички фенове на хитовата българска музика, но и много екстравагантни тоалети и прически. Темпераментната DARA ще изпълни за първи път на живо последния си хит „Заминавам" със специално подготвена за концерта визия. Друга модна изненада ще е и визията на Михаела Маринова, която също ще представи новата си песен „Само ти“.

На сцената в столицата ще излязат всички емблематични изпълнители, станали част от турнето през лятото, а именно Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, DARA, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & Mc Mickey, хореографът Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers. Специално за концертa в София ще се включи и TINO, за да изпълни заедно с Dara Ekimova дуетния хит „Недей да ме будиш“. 

Двубой

За всички нетърпеливи фенове има подготвени изненади, които ще започнат още в 15,00 часа. Емил Конрад ще очаква всеки желаещ да застане срещу него на джага двубой в 16,00 часа. По същото време Стан и Стефи ще поиграят на cornhole, а малко по-късно в 16,30 ще се включат и V:RGO & Emil TRF. Всеки, който има желание, ще може да допълни концертната си визия в beauty зоната, а след това да запечата незабравимата емоция на турнето пред интерактивната фотобудка. Не на последно място Remi Toin ще подгрее публиката с впечатляващите си хореографии и в 17,30 ще предизвика по-смелите да демонстрират собствения си талант и усет за ритъм.  

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.