0

Т я е хипнотерапевт и риалити звезда. Една от най-интересните участнички в звездния отбор на Hell’s Kitchen 6 Александра Гърдева е гост в новия епизод на официалния подкаст на шоуто “Кухнята след Ада”. Алекс разкри пред водещия Станислав Иванов, че до нея има мъж. Тя сподели какво е най-романтичното нещо, което те са правили заедно.

Гърдева посочи като свой фаворит от сезон 6 Чоткин. Тя сподели, че му симпатизира заради неговата искреност. Хипнотерапевтката сподели, че е научила много от шеф Виктор Ангелов и Кухнята на Ада.

Фаворит от Златните ѝ е Изабел Овчарова - Изи. Тя смята, че тя най-много заслужава да е вторият победител от звездния отбор. Гърдева е категорична, че самата тя има малък шанс за победа, най-вече заради миналогодишната победителка от златните Виктория Капитонова, с която са участвали в едно и също предаване.

Гърдева сподели какво яде, за да поддържа добра форма. Тя разказа за професията си и като хипнотерапевт и сподели, че много обича да хипнотизира хора. Алекс разказа какво мисли за любовта между Димитър и Симона, която се зароди в Кухнята на Ада.

Кой е мъжът до Александра Гърдева? Каква е най-забавната ѝ случка от Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.