0

П обедителят от последния сезон на приключенското риалити на NOVA “Игри на волята“ Алекса Ерски направи импровизиран дует с фолкпевеца Борис Дали.

Двамата изпяха заедно култовия хит на Миле Китич „Кило горе, кило доле“, а аплодисментите на феновете показаха, че са успешен дует.

Сцена 

Забавната история се разиграла по време на участие на Дали в столичен клуб.

В заведението се намирал и популярният риалити герой. Всичко се получило съвсем естествено.

Алекса се забавлявал с компания в клуба и на няколко пъти бил поздравен по микрофона от диджея, а това го провокирало да излезе на сцената.

@planeta_by_eleven Звезден дует между Борис Дали и Алекса⭐️ #party #planetabyeleven ♬ original sound - Planeta_by_Eleven

Борецът излязъл пред публиката в клуба и заедно с любимия на всички дами Борис Дали изпял не една, а цели три песни.

„Определено има талант, много е истински Алекса", сподели наблюденията си Борис Дали пред екип на „Телеграф“.

И допълни, че двамата направили почти цял рецитал. Пяхме „Пиян“, "Кило горе, кило долу" на Миле Китич и "Шампаняц". На "Пиян" аз пях на български, той - на сръбски, на останалите обратно. Голям купон се получи", разказа още Борис.

Микрофон 

С интерес го питаме дали биха записали дует: "Ако има нещо интересно, защо не. Ако не направим дует, може да влезем да играем заедно в някое риалити. Той е позитивен и готин и му желая успех".

Пред екипа ни Алекса сподели, че определено обича да пее и го прави винаги, когато има възможност в компания, но едва ли ще хване микрофона професионално.

Той доказа и по време на шоуто, че освен най-подготвен за играта е също много талантлив. Неведнъж го видяхме да забавлява съотборниците си със сръбски песни.