1

З латка Райкова разказа за любовта и семейния уют в интервю в „На кафе“ по Нова телевизия пред водещата на предаването Гала и журналиста Елизабет Методиева.

Оказва се, че Карен буквално e лазил в краката на изкусителката и цели три пъти е падал на колене преди да й предложи брак.

,,Бяхме на почивка в Миконос в един уникален хотел с прекрасна гледка и още на първата вечер Карен ми предложи. Влезнах в стаята всичко беше украсено, подаръци, балони, цветя. Имаше и камера, а пък аз не бях въобще подготвена.“, сподели Златка.

„Най-комичното в цялата тази ситуация беше, че той коленичи няколко пъти и аз го питам нямали да ми зададеш въпрос с това коленичене. Ние и двамата имаме галямо чуство за хумор, така че беше забавно.“, разказа блондинката.

Силиконката се похвали, че двамата с баровеца не се карат, а когато тя мрънкала за нещо той веднага сменял темата и приемал всичко с усмивка, дори понякога й ставало неудобно.

"И така е от самото начало...", добави Райкова.

Красавицата издаде, че има жена, която й помага за децата.

Припомняме ви, че младото семейство вдигна пищна сватба в столицата през септември.

Освен, че любимата на арменеца му подари песен по повод сватбата им, тя се издаде, че е имало още изненади за младоженеца, но няма как да ги сподели пред всички.

„Моминското ми парти беше уникално, а организаторката на всичко е моята кума.“, сподели плеймейтката.

„Нас ни запозна моят фризьор, като ми каза, че това е човекът за мен. Повярвах отново в любовта и дадох шанс на нов човек, ние много бързо си паснахме и заживяхме заедно.“, каза русото изкушение.