0

Е дни от любимците на зрителите от четвърти сезон на “Един за друг” - Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич - Арти бяха специални гости в първия епизод на официалния подкаст на предаването - “Един без друг”. Заедно с водещата Денислава Велкова те обсъдиха всички двойки от първия епизод на риалитито, както и някои любопитни детайли около своето собствено пребиваване във Вилата на любовта.

В премиерния за сезона епизод зрителите на “Един за друг” видяха Криси и Арти в ролята на строги, но справедливи митничари, които бяха и последното препятствие пред всички влюбени двойки в предаването, преди те да могат да престъпят прага на своя нов телевизионен дом.

Денислава се събира с Елвиса в “Един за друг”, бившите им останаха без думи! (ВИДЕО)

В “Един без друг” те споделиха, че техният сезон е рекордьор по заченати бебета, както и че те самите са правили секс в предаването още на втората вечер - нещо, което определят за напълно нормално сред всички млади и влюбени двойки, не само в предаването, а и извън него.

NOVA

Те разкриха още и как възпитават детето си, определяйки се като строги родители, които са привърженици на ясно изградените правила. На въпроса защо още не са минали под венчилото те отговориха, че и това предстои, но само след раждането на второто им дете.

Сред фаворитите си от новия сезон на “Един за друг” Криси и Арти сложиха както Кики и Емо от Добрич, така и и Петя и Дилян от Сливница, а евентуалното свое съжителство с Ивайло те дефинираха като бомба със закъснител, която е щяла да доведе до взривоопасни ситуации помежду им.

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube и следете всичко около предаването във FacebookInstagram и TikTok.