0

Л едената кралица Асдис Ран съобщи специално за „Телеграф“, че е влязла в топ 10 в президентска кампания на Исландия.

„Изключително съм горда и щастлива да ви съобщя, че успях да вляза в топ 10 на кандидатите за президент в предстоящите избори. Състезавам се с още 70 претенденти, така че това място е престиж за мен”, съобщи Асдис, като излязоха резултатите.

От пост в социалните мрежи се вижда, че тя в момента е на седма позиция сред претендентите да станат ръководители на Исландия.

Промяна 

„Вярвайте в себе си и всичко е възможно“ - гласи слоганът на блондинката. „Развълнувана съм и много благодарна, че имам възможността да се впусна в това голямо приключение в моя живот. Това е тотално ново поле, но аз се опитвам да вкарам в него малко от чара на Ледената кралица“, добавя с усмивка тя.

АСДИС РАН ПРИЗНА: Влюбена съм от 5 месеца (СНИМКА)

Асдис много беше ентусиазирана след първия тв дебат за президентските избори. Припомняме, че Асдис Ран първо в „Телеграф“ коментира кандидатурата си за президент на Исландия преди около месец. Тогава тя потвърди новината, като обясни, че влиза в надпреварата с голямото желание за промяна. Красавицата била приета много добре още в самото начало, като била определена за кандидат на младите хора, които искали да променят страната и да видят начело на управлението нов лидер с качества и желание за промяна. Очевидно след предварителната кампания голяма част от избирателите са припознали именно нея в този образ. Финалът на президентските избори в Исландия е на 1 юни.

Българските почитатели на блондинката харесаха новината в мрежата и я подкрепиха със стотици харесвания. „Не съм исландец, но ако бях, задължително щях да гласувам за вас“, написа БГ почитател на Асдис.

Агне

Асдис Ран тези дни си публикува много интересна снимка, държейки домашния си котарак.

В СНЕГА: Асдис яхна лифта (СНИМКИ)

А под нея написа: „Намерих си пуловер, но агне не успях“. Някои от БГ феновете й веднага го изтълкуваха като спазване на традицията по това време да се хапва агнешко у нас. Но самата Асдис не направи подобен коментар.