0

П обедителят в "Игри на волята" сезон 4 - сърбинът Алекса Ерски и неговата половинка Елица участват в най-известния сръбски риалити формат "Задруга", който този път има ВИП сезон и носи името "Елит".

ИГРИ ПОД ЗАВИВКИТЕ: Елица и Алекса на маратон за бебета

Предаването, което се гледа не само в Сърбия, но и в Черна гора, Босна и Херцеговина, Македония и Хърватия, е еквивалент на българското риалити "Биг Брадър".

Шоуто е стартирало преди няколко дни, а обитателите живеят в пълен лукс стил Барби - розова къща, басейн, пълни хладилници и доста алкохол.

ПРЕВЗАМАТ ЕФИРА: Алекса и Елица напират за „Един за друг“

Самото семейство Ерски пък вече успя да "блесне", изявявайки се на сцена. В едно от предизвикателствата явно на младата двойка се е наложило да изпълнят сръбска песен в дует. Но на видео в социалните мрежи, с което се е похвалил самият Алекса се вижда, че пеенето не е най-силното хоби на двамата шампиони по борба и не е като да прехвърлиш на мускули "Стената на смъртта" или "Хималайската стълба". Това въобще не възпира влюбените да се качат на сцената, въпреки че според констатацията на някои по-крайни критици - по-скоро реват като карпатски мечки, отколкото да пеят.

Алекса и Елица блеснаха със сила и физическа издаржливост в "Игри на волята", но в новото социално предаване, в което се включиха мускулите не са вървежни, а по-скоро са нужни други умения.

Иначе в къщата пред всички обитатели Алекса и Елица си пожелаха през новата 2024 година да станат родители.