0

С упермоделът Ел Макферсън доказа, че все още заслужава прозвището „тялото“, което получи през 90-те след серия от корици, на които позира по бански.

58-годишната манекенка остави малко на въображението, като се показа по оскъдни бикини във видео, публикувано в личния й акаунт в Instagram. Визията на Макферсън бе допълнена от сив пуловер, а на лицето си моделът бе поставила тъмни очила, докато русите й коси се спускаха по рамената й.

Ел Макферсън разказа на феновете за ежедневните си навици благодарение, на които поддържа свежия си външен вид. „Грижа се за ума, тялото и духа си всеки ден, като практикувам правилно дишане и медитация. Всяка сутрин медитирам около 25 минути“, сподели тя.

„Понякога малките ежедневни навици са тези, които допринасят за здравословен начин на живот“, разкри Макферсън в личния си блог, като добави, че се събужда със първите лъчи на слънцето. Вечер пък релаксира в своята инфрачервена сауна, след което пие чай от успокояващи билки.

Супермоделът призна, че е голям фен на руската баня – парна сауна, в която на тялото се нанасят удари със сухи дървесни или билкови клонки. Ел Макферсон описва процедурата като древна традиция, която лекува тялото и спомага за здравословния начин на живот.