0

М ъже срещу мъже и жени срещу жени се изправиха в изтощителна номинационната битка между Безстрашни и Супергерои в “Игри на волята: България”. В различни рундове двете племена изпращаха играчи на Арената, които да покажат своята сила, хитрост и пъргавина. Първи заветните 8 точки, нужни за победа, достигнаха Безстрашните, което съхрани племето им цяло за втора поредна седмица.

 

Различни стратегии изпробваха Супергероите и дори обърнаха играта за момент, но на финала победата им се изплъзна. Касим демонстрира неподозирани качества, които изненадаха всички състезатели, а черната нинджа Гого доказа, че не се страхува от нищо. Въпреки усилията им, сините ще трябва да открият своите карти един пред друг и да изпратят двама играчи в елиминационна битка.

Предишната вечер Непобедимите продължиха своите конфронтации и на племенния съвет пред водещата Ралица. Стратегията да номинират силни и комплексни играчи, които да се върнат обратно, за да запазят племето силно, беше защитена от повечето съотборници. В битка за спасение те изпратиха Елица, която постави любовта си пред племето, а капитанът Георги беше изправен пред дилема, породена от равенството в гласовете между него и Веселина. Решаващият глас беше негов, а той прецени да се бори на Арената рамо до рамо с Елица.