0

Н осителката на титлата “Мис България Вселена“ Кристина Пламенова нощува на летището в Детройт на връщане от световния финал на вселенския конкурс. 

Хубавицата, която представи страната ни на един от най-известните и престижни конкурси за красота в света -  „Мис Вселена“, прекара над пет часа на международния терминал в очакване да хване полет за Европа. 

Полет 

„От авиокомпанията ни обясниха, че няма как да се осъществи полетът от Детройт за Париж заради липса на пилоти“, сподели миската пред екип на „Телеграф“.

Хубавицата си тръгва само ден след финала с единственото желание да се прибере по-бързо в родината си.

Първият й полет бил от Ню Орлеанс, с него каца в Детройт, където за съжаление установява, че следващият до Париж е отложен с половин час.

„Последваха още няколко часа на летището, в един момент ни казаха, че няма да излетим изобщо и че ще ни бъдат дадени ваучери за хотел, но в последния момент се намериха пилоти, което доста ме изненада и все пак излетяхме“, разказва преживяванията си Кристина. 

В крайна сметка след няколко дни и сменени самолети успява с полет от Сърбия да се прибере у нас. 

Конкурс 

На конкурса “Мис Вселена” нашенката не е класирана.

„Не влязох в топ 16, не съм разочарована. Този конкурс повече прилича на кастинг за работа. Радвам се, че бях част от него, имам страхотно преживяване, опит и много нови приятели“, разказа още хубавицата.

Най-голямата награда за нея остава, че се превръща в любимка на организаторите, които я определят за най-позитивна и приятна личност. 

ТЕРМИНАЛЪТ: Фейгин като Том Ханкс, заживя на летището! (СНИМКИ)