0

М ного от българските звезди се преобразиха в хитовия образ на Барби. Цветелина Янева и Златка Райкова са русите кукли в розово, а Бони е ромската Барби в новия си клип на песента „Най-яка“. Децата на Палова и Даниел Бачорски се радваха на розови рождени дни, а Андреа Банда Банда влезе в кутията на куклата.

Видеоклип

Манията по Барби е обхванала цял свят, след като по кината излезе едноименният филм, в който главни роли имат Марго Роби и Райън Гослинг. Заради лентата най-модерният цвят на дрехите това лято е розовото, а момичета от всички континенти се трансформират в популярния образ.
Попфолк певицата Цветелина Янева е една от звездите в българския шоубизнес, които държат винаги да са в крак с модата. Изпълнителката и този път не изневери на тенденциите и пусна няколко кадъра в профила си в Инстаграм, на които е облечена досущ като емблематичната кукла, чиято визия в момента е хит. Красавицата е подбрала за фотосесията си тоалети в бонбонени цветове, а в комбинация с русата й коса прилича на истинска Барби. Подобни визии Цветелина показа и в новия си клип на песента „Драскай клечката“. В него блондинката отново е с типичния розов цвят на куклата и наподобява на нея изключително много.

Модел

Друга нейна колежка също се преобрази в хитовия образ в клип на песен. Фолкпевицата Бони се обяви за ромската Барби. Това признание направи самата изпълнителка, която влезе в кожата и дрехите на най-популярната кукла в света. „Аз съм нов модел - ромска Барби“, заяви Бони, която е облечена досущ като куклата и е в гигантска кутия.

Причината са снимките за клипа към последната й песен „Най-яка“, в която фолкпевицата сменя няколко визии, а една от тях е точно на Барби. Колежките им Роксана и Галена също не пропуснаха да влязат в тренда, както и русата Златка. Роксана облече цикламено екипче с шапка, а Галена пусна професионални кадри със същия цвят. Тя получи стотици коментари, като почитателите й предполагат, че това са снимки от нов проект. „Нова песен?“, Чудя се кога ли ще видим този проект?“, „Нова песен?“, гласяха част от тях.

Празник

Попфолк певицата Палома Митева отпразнува първия рожден ден на дъщеря си Доника в бонбонов цвят. Двете Барбита се облякоха в бледорозови рокли и заприличаха на кукли. Украсата също беше в този тон, както и голяма част от гостите. В същия ден певицата реши да направи и кръщенето на момиченцето си и превърнаха деня в двоен празник.

На друг детски рожден ден Барби оживя. Това се случи на празника на Емели Бачорски, дъщерята на бизнесмена Даниел Бачорски и нейната майка Емилия Лозанова, която също е популярна в инстаграм пространството. Семейството вдигна голям купон в чест на момиченцето, което навърши 4 годинки. Украсата беше изцяло с розови балони, арка с надпис на куклата, торта с Барби, специални подаръчета за гостите – розови курабийки.

Емилия и Даниел споделиха редица кадри от щурото парти. „Вие разбрахте ли, че истинската кукла Барби дойде на партито, за да се забавлява с нас? Донесоха я на ръце от Барби Ленд и всички гости се възхитиха от нейната красота“, написа щастливата майка. Освен на живото Барби децата се радваха и на други аниматори, които нарисуваха лицата им в любими герои, а след това пяха и танцуваха заедно. За финал, преди да духне розовите свещички, Емели си пожела гримове и сестричка.
Една от най-известните български инфлуенсъри - Цвети Василева, също отпразнува рождения си ден в тематика Барби. Освен уникалната украса рожденичката бе приготвила и други изненади за гостите си, на събитието имаше светлинно шоу, придружено с танцьорки.

Кутия

Щурата Андреа Банда Банда също влезе в кутията на Барби буквално. Тя се преобрази във визията на първата такава кукла и стана атракция за всички. „Покрай филма Барби, който Грета Гервиг обещава, че ще промени живота ни, се разрових и намерих снимка на първата Барби кукла, създадена през март 1959 г. И ми дойде вдъхновението, което граничеше с фикс идея, да отида на тазгодишния Comic con именно като това Барби.

Благодаря на всички, които ми помогнаха и ми предложиха техни лични вещи за костюма. Много хора предложиха помощта си за изграждането на кутията, но всъщност трябваше да се измисли как да мога да вървя и да е закрепена за мен. Затова потърсих сценограф и се оказа, че познавам егати якия. Жане Василев направи кутията така, че да не ми е безобразно трудно да изкарам цял ден с нея. Негова беше и идеята да пише Andrea Barbie Barbie.

Васил Петровичин ми сплете цялата коса, за да се побере в перуката, а после и прическа на перуката. На входа охраната ми каза, че съм най-сладкото нещо, което е виждал. И на всяка крачка хора се снимаха и кефеха и поздравяваха за добрата работа. Та благодаря на всички. Comic con винаги ме зарежда със супер яка енергия“, написа обяснително звездата под снимките си. Тя получи стотици коментари и комплименти от последователите си и близките си приятели. 

Кен и кадилакът му

Цветелина Маринова от поп дуета „Експоуз“ също се преобрази в Барби, но тя намери и своя Кен. Русокосата изпълнителка и сценичната й половинка Светослав Владимиров се превърнаха в най-популярната куклена двойка. Двамата споделиха редица кадри до розов автомобил. „Благодарим на Цецо Елвиса и Мариела за подкрепата и възможността да изпитаме този голям кеф с розовия им кадилак“, написа самата тя под снимките си.

Автор: Лина Димитрова