0

Л егендата Big Brother се завръща тази вечер от 21:30 часа в ефира на NOVA. Новият сезон ще събере 16 ярки личности в най-известната къща в България, които ще трябва да делят един покрив в продължение на два месеца. Big Brother и водещите на култовото риалити Башар Рахал и Алекс Богданска са подготвили поредица от изненади още на старта.

Първият сезон на „Биг брадър“ с дебют у нас преди 20 години (СНИМКИ)

Един от съквартирантите в Къщата ще бъде избран от зрителите на NOVA. Във финалната фаза на онлайн кастинга достигнаха трима представители на поколението Z - 22-годишният млад милионер Георги, 20-годишният модел с международна кариера Бо и 22-годишната винаги усмихната актриса Евру. Зрителите имаха 24 часа да гласуват за своя любимец и победителят ще бъде обявен тази вечер.

Big Brother: Зрителите имат 24 часа да изберат 16-ия съквартирант в новата къща!

В новия сезон зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска къщата с гласуване в приложението на NOVA PLAY, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.

Кои ще са новите 16 съквартиранти в Къщата на Big Brother? Гледайте грандиозния старт на новия сезон на Big Brother oт 21:30 часа само по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

МЛАДИ И КРАСИВИ: Нови 4 кандидати се борят за място в Big Brother 2024!

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Зрителите избират един от съквартирантите в новия сезон на Big Brother!

Голямото завръщане: Big Brother започва на 8-и октомври по NOVA