0

Н а 18 юли се проведе второто от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". Вълнуващото лятно събитие на сайта събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прекрасни читатели.

Една от прекрасните дами, които говориха за предизвикателствата и удоволствието от това да бъдеш жена със силно влияние в интернет в България, беше Биляна Йотовска – успешен фитнес модел, писател и инфлуенсър.

Edna.bg

Специално за Edna.bg Биляна си спомни първите моменти, когато си е дала сметка, че съдържанието ѝ достига до много хора онлайн и така има силата да ги вдъхнови. Това се е случило, когато са започнали да я търсят с молба да изготвя специални хранителни и фитнес режими.

„Винаги съм се стремяла да развивам профила си в посока здраве, здравословни навици и подобряването им и съм много щастлива, че съм полезна в тази насока“, сподели още тя.

Биляна признава, че има изключително близка връзка с последователите си и дори ги изненадва с това, че винаги успява да отговори на техните лични съобщения.

Да бъдеш истински и да бъдеш себе си, особено днес, когато това е все по-голяма рядкост, е най-ценното, на което жените можем да се научим една друга, смята Биляна, която е категорична: "Жените не трябва да си подражаваме, а да се възхищаваме една на друга.".

Какво още сподели Биляна Йотовска пред камерата на Edna.bg, сприятелявала ли се е със свои последователи и как пази своето лично пространство, създавайки съдържание за социалните мрежи – вижте във видеото!

За живота на инфлуенсъра отвътре: вижте най-доброто от лятното събитие на Edna.bg!