0

Ш окиращ запис от камери за видеонаблюдение, показва как рапърът Шон „Пи Диди“ Комбс напада певицата Каси в хотел в Лос Анджелис, като по този начин се потвърждават нейните твърдения, че е била жертва на домашно насилие.

ЗАГЪРБИ ДЪЛГОГОДИШНО ПРИЯТЕЛСТВО: Аштън Къчър бяга като дявол от тамян от драмата с Пи Диди

На кадрите гневният изпълнител излиза от стаята само по кърпа увита около кръста му и напада бившата си приятелка в коридора, като започва да я влачи и рита.

След като ужасяващото видео беше разпространено от CNN рапърът записа видео, в което се извинява. „Толкова е трудно да мислиш за най-мрачните моменти в живота си, но понякога трябва да го направиш. Бях по ада– искам да кажа, че стигнах дъното – но не се оправдавам. Поведението ми в този видеоклип е непростимо. Поемам пълна отговорност за действията си в това видео. Бях отвратен. Бях отвратен тогава, когато го направих и сега съм отвратен. Отидох и потърсих професионална помощ. Отидох на терапия, ходих на рехабилитация. Трябваше да помоля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам“.

ИЗНЕНАДА: Принц Хари се оказа замесен в дело за секс трафик!

54-годишният Пи Диди е разследван от властите и е изправен пред поредица от публични обвинения за физическо и сексуално насилие, които са от бившата му приятелка Каси Вентура и от един от бившите му продуценти. Той отрича обвиненията.