0

Р азследването за сексуален трафик срещу рапъра и продуцент Шон „Пи Диди“ Комбс хвърли нова светлина върху дългогодишното му приятелство с актьора Аштън Къчър.

46-годишният Къчър и 54-годишният Диди заедно са били водещи на предавания по MTV и винаги са говорили с уважение един за друг по време на десетилетното си приятелство.

Къчър не е изказвал мнение пиблично за разследването срещу Пи Диди, откакто федералните нахлуха в два от домовете на рап магната миналата седмица.

Източник сега обаче твърди, че Къчър и съпругата му Мила Кунис ще запазят дълбоко мълчание за правните проблеми на Диди, след като бяха ревностно критикувани, че са изпращали писмата в подкрепа на колегата си от "Шеметни години" Дани Мастерсън, който беше осъден на 30 години затвор за две изнасилвания.

Бивша на 50 Cent замесена в секскандала с Пъф Дади

„Няма начин, Аштън или Мила да покажат каквато и да е публична подкрепа за Диди в момента“, каза източникът пред Daily Mail.

„Независимо от дългогодишното приятелство на Аштън с Пи Диди, той се дистанцира от него след делото на бившата му приятелка Каси и още повече след новите разследвания“, посочи източникът.

"ВОЕННА СИЛА" И "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ": Диди наруши мълчанието си за обиските!

Сексуалното разследване на Диди идва само месеци след като Къчър и Кунис се сблъскаха с ожесточена реакция за това, че публично изразиха подкрепата си за Мастерсън. И Къчър, и Кунис бяха изправени пред огромно недоволство, след като писмата, които написаха в подкрепа на Мастерсън, станаха публични.

МЪКИТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ: Мъж обвини рапъра Пи Диди в сексуално насилие

Иначе ФБР и Вътрешна сигурност претърсиха имотите на Диди в Лос Анджелис и Маями миналата седмица като част от разследване за трафик на сексуални хора.

ИЗНЕНАДА: Принц Хари се оказа замесен в дело за секс трафик!

Някои от най-експлозивните обвинения срещу Комбс идват от февруарско съдебно дело, което продуцентът Родни „Лил Род“ Джоунс заведе срещу Комбс, твърдейки, че магнатът е заснемал със скрити камери сексуални посегателства в дома си.

Бившата приятелка на Диди R&B певицата Каси също го съди през ноември, като тя твърдеше, че е била изнасилена. По-късно обаче бе постигнато споразумение, а условията не бяха разкрити.

Рап продуцентът беше обвинен и в изнасилване на друга жена преди две десетилетия, когато тя била на 17 години.

Адвокатите на Диди заявиха, че рап звездата отрича всички обвинение.

НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: Пъф Дади оркестрирал убийството на Тупак!

„Няма констатация за наказателна или гражданска отговорност в нито едно от тези твърдения“, каза адвокатът Арън Дайър в изявление.

„Г-н. Комбс е невинен и ще продължи да се бори всеки ден, за да изчисти името си", добави той.