0

Р апърът Шон „Диди“ Комбс, известен като Пи Диди, е изправен пред обвинения, че е малтретирал сексуално мъж, след като звукозаписен продуцент го съди за постоянно опипване и възможно изнасилване.

НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: Пъф Дади оркестрирал убийството на Тупак!

Родни „Лил Род“ Джоунс казва, че му е било наредено да набира проститутки и да прави секс с тях за удоволствие на звездата, и разполага със стотици часове видео, документиращи „сериозната незаконна дейност“ на Комбс. Рапърът вече води няколко съдебни битки срещу жени, които го обвиняват в малтретиране и сексуален тормоз.

Джоунс посочи някои от най-големите имена в индустрията като съобвиняеми по делото за 30 милиона долара, твърдейки, че са се опитали да омаловажат поведението на Комбс.

Адвокатът на рапъра Шон Холи заяви пред TMZ: „Лил Род не е нищо повече от лъжец, който заведе дело за 30 милиона долара, безсрамно търсейки незаслужена изгода. Освен това безразсъдно замесва и имена на други хора. Имаме убедителни, неоспорими доказателства, че твърденията му са пълни лъжи.

ИЗГАРЯЩА РЕВНОСТ: Пи Диди взривил колата на свой колега, задявал бившата му

Комбс работи с Джоунс през август 2022 г., когато той продуцира някои от песните в албума му „The Love Album: Off the Grid“, който беше номиниран за Грами след излизането си през септември 2023 г.