0

Б омбени аудиозаписи, в които се твърди, че рапърът Пъф Дади, чието истинско име е Шон Комбс, е бил централна фигура в убийството на Тупак Шакур, бяха предадени на съда като доказателство като част от делото за убийството на легендарния изпълнител от западния бряг на САЩ. 

ИЗВЪНРЕДНО! Откриха убиеца на Тупак

Заподозреният за убийството на Тупак Дуейн "Кийф" Дейвис твърди, че Диди, както още е известен Комбс, му предложил 1 милион долара, за да се отърве от Тупак в смразяващ над 2 часа запис, пише The U.S. Sun.

Записът, направен в интервю от полицията в Лос Анджелис през 2008 г., стана достъпен, защото прокурорите от Лас Вегас са включили записа като ключово доказателство в процеса за убийство.

ЗАД РЕШЕТКИТЕ, НО НЕ ЗА ДЪЛГО: Пускат под домашен арест убиеца на Тупак!

60-годишният Кийф изглежда се смее и се шегува с полицията за това, че Диди е организирал убийството на Тупак през септември 1996 г. в Лас Вегас.
Кийф твърди, че ръководил фаталната стрелба по Шакур по молба на Диди в средата на 90-те години.

Диди, както той многократно каза на полицаите на записа, искал шефът на съперничещия му звукозаписен лейбъл Шуг Найт и Тупак да умрат, заради вражdуващите рапъри от Източното и Западното крайбрежие на САЩ. 

КОНСПИРАЦИЯ: Килърите довършили 2PAC в болницата!

Кийф, който беше обвинен в убийството на Тупак през септември, казва в записа, че Диди му казал: „Човече, искам да се отърва от тези типове“.

Кийф посочва, че наградата от един милион долара е била предложена от Диди – който публично отхвърли твърденията, че е участвал в убийството.

Прокурорите предоставиха аудиофайла, за да демонстрират очевидните признания на Кийф, че е ключова фигура в убийството.

По думите му Диди казал, че би дал всичко, за да се отърве от Найт и Шакур.

50 Cent прави документалка за сексуалните посегателства на един от най-големите врагове

Касетата, представена като доказателство, е последната в поредица от спорове около хип-хоп магната Диди. Той е обвинен в сексуално насилие и нападение от няколко жени, включително бившата му приятелка Каси. Той категорично отрича всички обвинения и постигна извънсъдебно споразумение с Каси.