0

Р апърът и продуцент Диди наруши мълчанието си, след като домовете му бяха обискирани от ФБР и Вътрешна сигурност в разследване за трафик на хора за сексуална употреба.

Музикантът обвини органите на реда в "засада" и "лов на вещици".

54-годишният Шон Комбс обвини Министерството на вътрешната сигурност на САЩ за "грубо прекомерно използване на военна сила", след като имението му в Лос Анджелис и домът му на брега на Маями бяха обискирани.

МЪКИТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ: Мъж обвини рапъра Пи Диди в сексуално насилие

Синовете на Диди, Джъстин и Крисчън "Кинг" Комбс, били с белезници по време на нападението в Калифорния, въпреки че не били официално арестувани.

„Имаше грубо прекомерно използване на военна сила, тъй като бяха изпълнени заповеди за обиск в резиденциите на г-н Комбс. Няма извинение за проявената прекомерна демонстрация на сила и враждебност от властите или начина, по който са третирани неговите деца и служители. Тази безпрецедентна засада – съчетана с координирано медийно присъствие – води до преждевременно изваждане на мнение за Комбс и не е нищо повече от лов на вещици въз основа на неоснователни обвинения. Г-н Комбс е невинен и ще продължи да се бори всеки ден, за да изчисти името си", заяви адвокатът на Диди Аарон Дайър.

ИЗНЕНАДА: Принц Хари се оказа замесен в дело за секс трафик!

Диди не бил уведомен преди това за претърсването. Всъщност той бил информиран, когато го спрели на частно летище в Маями 

Рапърът бе видян да се разхожда из зоната на митницата. Диди тръгвал да празнува пролетната ваканция със семейството, когато служителите на реда го спрели, за да го разпитат.

Адвокатът му каза: „Г-н Комбс не бе задържан, но е разговарял с властите и е сътрудничил с тях. Въпреки медийните спекулации, нито г-н Комбс, нито някой от членовете на семейството му са били арестувани, нито възможността им да пътуват е била ограничена по какъвто и да било начин“.

ПОЧЕРНЯ ОТ ПОЛИЦИЯ: ФБР и Вътрешна сигурност нахлуха в къщите на Пъф Дади! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Разследването е свързано с опасения за сексуален трафик, казаха властите. Новината идва, след като Диди беше залят с множество съдебни дела за сексуално насилие. Той беше изправен пред четири различни обвинения през 2023 г., точно преди изтичането на Закона за оцелелите възрастни, който временно премахна давността на способността на жертвите да се явят.

50 Cent прави документалка за сексуалните посегателства на един от най-големите врагове