0

Б ившата приятелка на 50 Cent и майка на едно от децата му Дафни Джой е посочена като момиче на повикване в делото за милиони долари, заведено срещу рапъра Шон Комбс, известен с псевдонимите Пъф Дади, Пъфи и други, от музикалния му продуцент.

ПОЧЕРНЯ ОТ ПОЛИЦИЯ: ФБР и Вътрешна сигурност нахлуха в къщите на Пъф Дади! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Когато по-рано тази седмица излязоха новини за нахлуването на ФБР и Вътрешна сигурност в къщите на Диди в Лос Анджелис и Маями, свързано с разследване за сексуален трафик, Къртис Джаксън беше единствената голяма музикална фигура, която говори за шокиращото развитие.

Диди е обект на множество дела за сексуално посегателство, включително едно от продуцента Родни Джоунс.

"ВОЕННА СИЛА" И "ЛОВ НА ВЕЩИЦИ": Диди наруши мълчанието си за обиските!

В този иск Джоунс обвинява моделката Дафни Джой, която излизаше с 50 Cent между 2011 и 2012 г., че Диди редовно ѝ плащал за секс.

През 2012 г. Джой роди син на 50 Cent, който сега е на 11 години. Когато двойката се раздели, Джой го обвини във физическо насилие, нещо, което Фифти отрече.

Оттогава той редовно коментира предполагаема връзка между Диди и Джой.

ИЗНЕНАДА: Принц Хари се оказа замесен в дело за секс трафик!

Иначе обвиненията от 73 страници, заведени от Родни Джоунс, един от бившите звукозаписни продуценти на Комбс, който твърди, че Диди го опипвал в продължение на година и „постоянно нежелано докосване на ануса му“.

Той казва, че му е било наредено да набира проститутки и да прави секс с тях за удоволствието на звездата и разполага със стотици часове видео, документиращи „сериозната незаконна дейност“ на Комбс между 2022 и 2023 г.

Той твърди, че на домашните партита на звездата имало непълнолетни момичета и сексуални работници и че е видял звездата да упоява техните напитки.