0

Ц еца Величкович пя на частно парти за 1 млн евро.

Ромски богаташи, наричани „Кралете на битбазара“ в Сърбия не жалили пари за сватбата на отрочетата си. Булката носела златна корона, сватбената торта тежала 170 килограма и струвала 5000 евро, а събитието почели 1500 гости.

Тортата, която струвала 5000 евро

 Тортата, която струвала 5000 евро
Принтскрийн/Instagram/Marko_Lacampanella

Цяло съзвездие сръбски певци пък забавлявали отбраните гости, като черешката на музикалната торта била  Цеца Величкович, пишат сръбските медии.

По информация на присъствали на сватбата, като местния ромски плейбой с екзотичното име Бора Сантана, на тържеството са летели пачки във валута, осигуряващи невероятния лукс, според вкуса на домакините.

В тази феерия от светлини и блясък в Панчево, където е било събитието, в полунощ се появила и Цеца Величкович като специален гост на сватбата.

“Беше страхотно, весело, красиво, луксозно. Беше наистина хубаво. И романтично, и богато, и весело. Много от колегите ми пяха, аз имах участие като гост на вечерта за около час и наистина си изкарах добре” – откровена е Цеца пред Telegraf.

Разбира се, видеозаписи от събитието светкавично заляха социалните мрежи.

На въпрос дали е имала възможност да опита от нашумялата торта, тя каза с усмивка: “ Аз постя в момента, не съм опитвала тортата”, но пък сподели, че за нея не е от знаение къде пее, важно е публиката да обича песните й.

“Абсолютно не правя разлика дали ще пея на частно парти, или ще пея на концерт. Сцената си е сцена, моята публика си е моя публика. Където и да се появя и където хората искат да ме чуят, с радост се отзовавам и за мен това е огромна чест. Особено когато хората чакат цял ​​живот да празнуват и искат да направят си празника си незабравим и аз да съм част от него, за мен е огромна чест – откровеничи певицата.

Какъв е бил хонорарът на турбофолк звездата за изпълнението на милионерската сватба, не се казва, но след като тортата е била 5000 евро, няма съмнение че и цената на Цеца е оценена подобаващо. А и със сигурност е позапълнила с парите дупките в портфейла си, след като само преди броени дни самата тя се изръси за сватбата на щерка си Анастасия.

СЕМЕЙСТВОТО СЕ РАЗРАСТВА: Щерката на Цеца мина под венчилото