0

Г олямата сръбска изпълнителка Цеца Величкович развя българското знаме в знак на обич към България и българските й фенове на големия си концерт в „Арена София“ в четвъртък.

Тя пристигна с бял „Мерцедес“ и напълни залата на 1 декември. На събитието звездата отбеляза 35 години на сцена пред повече от 15 000 души. Цеца сподели колко много обича и неслучайно е избрала точно на наша земя да отпразнува юбилея си. Тъй като имаше и сърби в публиката, певицата вдигна и сръбското знаме. И с двата флага на рамене тя се върна за финална песен, която беше Lepi grome moi.

Телефон

Малко след 20 ч. концерта подгря сръбската банда „Мега бенд“, които бяха посрещнати с бурни аплодисменти. По време на изпълнението си единият певец от групата си помагаше с текста на някои песни и го четеше от телефона си, който беше закачен на поставката на микрофона.

Цепка

След един час изяви от бенда Цеца се появи в блестяща сива рокля с цепка. С певицата запя и публиката най-обичаните песни на изпълнителката - Kukavica, Pile, Beograd, Lepi grome moj и много други. Звездата не сдържа сълзите си на сцената на една от най-емоционалните за нея песни - Pile, която посвети на своя любим покоен съпруг.

Балканската кралица не за първи път напълни залата. Шоуто продължи 3 часа и 15 минути.

Интересен факт за събитието също беше голямата фенка на Преслава – Петя, която наскоро пътуваше в горящия влак. Тя беше ангажирана като разпоредител в арената.

По време на концерта Цеца сподели: „Искам да поздравя сестра ми Лидия, която днес има рожден ден“, и изпя песента хепи бърдей на сестра й, която също беше част от публиката и на екраните се появиха снимки на двете сестри и поздрав за рожденичката.