0

С ъпругата на рапъра Кание Уест реагира, след като музикантът разкри, че иска да влиза в порноиндустрията. И тя му е бясна!

Изпълнителят ще работи с продуцента Майк Моз и търси да наеме художествен директор, предаде TMZ.

Кание Уест хвърли мерак на първата дама!

Въпреки че феновете знаят много малко за предстоящото му студио, изданието съобщава, че рапърът ще започне „по-широко подразделение за развлечения за възрастни“ с неговата марка Yeezy.

Съпругата на Кание Уест ще се размножава

Междувременно стана ясно, че Бианка Ченсори не е много доволна от последната идея на Кание. Австралийката се притеснява, че той ще иска тя да участва в някои от филмите му за възрастни, каза източник пред InTouch.

ЗАРАДИ ЖЕНА СИ: Кание Уест скочи на бой!

„Тя се притеснява много и с право. Кание я облича и я развежда насам-натам като порнозвезда и сега тя знае защо“, каза източникът. Според него това може да прелее чашата ѝ и тя да сложи край на брака си. Ченсори и Уест се ожениха през декември 2022 много малко след финализирането на брака на рапъра с риалити звездата Ким Кардашиян.

СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ: Кание Уест иска да вкара учениците си в килии, ще строи затвор в частното си даскало!

„Бианка беше съгласна да я разхожда почти гола, сякаш участва в някакво странно модно шоу, защото смяташе, че това може да я превърне в звезда, но да я вкара в порното е извън всякакви граници“, каза още източникът.

Според запознатия Йе иска Бианка да участва в порно филм, за да даде тласък на кариерата ѝ, но супермоделът „не иска да участва в това“. 

ОТРИТНАТ ОТ ВСИЧКИ: Кание Уест търси земя "по средата на нищото", дава $30 милиона!

„Тя вече придоби известността, от която имаше нужда и приятелите ѝ казват, че трябва да го зареже“, заключи източникът.