0

К ание Уест търси да купи парцели земя отвъд Океана, за да може сам да си организира концерти, след като непрекъснато е отрязван от места по целия свят.

Източници от къщи за недвижими имоти разкриха пред "The Sun", че 46-годишният рапър е решил да похарчи 30 милиона долара.

Източниците твърдят, че Уест, който е отбягван от промоутърите поради антисемитските му изблици, иска да купи земя "по средата на нищото" и да организира свои собствени концерти.

Спортен гигант съди Кание Уест за 250 млн. долара! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Планът му бил да изпълнява заедно с колегата си рапър Ty Dolla $ign, който се появява в неговия нов албум Vultures 1, и да има способността да "контролира целия процес".

Тази негова прищявка е във връзка с това, че големи европейски градове и Бразилия са отказали да приемат рапъра след противоречивите му изказвания, които също доведоха до изоставянето му от спонсори.

Сега обаче Йе планира да вземе нещата в свои ръце. Той започна да разглежда потенциални обекти във Франция, Италия, Испания, Португалия и Мароко. Сред обмисляните от него райони са Тоскана и Калабрия, Кастилия и Андалусия в Испания, както и Алентехо и Алгарве в Португалия.

„Работя в този бизнес повече от 20 години и за първи път получавам такова искане“, каза ветеран от индустрията за недвижими имоти пред The U.S. Sun.

„Бяхме информирани, че бюджетът ще бъде максимум 30 милиона долара. Можете да си купите почти всичко, което искате тук с този вид пари. Кание има много фенове, милиони последователи и ако купи недвижими имоти или земя в една от тези страни, ще донесе тонове пари на местната икономика“, добави информаторът.

ПРЕКРАЧИ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ: Жената на Кание Уест си показа най-милото, грози я затвор! (СНИМКИ)

Въпреки успеха на музиката му, която достигна номер 1 в Billboard Top 100, Кание е отхвърлен от промоутъри и организатори на събития.

Постоянно рискованите снимки на съпругата Биана Ченсори междувременно не помогнаха много за стоплянето на отношенията и облекчаването на щетите върху имиджа му.

Той пропусна възможности да пее в Милано, Берлин, Кьолн и Мюнхен, като също така Азия, Австралия и Близкия изток му дръпнаха шалтера за концерти.