0

П ореден любимец на Путин почина мистериозно.

Зам.главната редакторка на официоза „Комсомолска правда“ Анна Царева е намерена мъртва, информират руските медии.

Анна Царева

 Анна Царева
Facebook

Трупът на красавицата е намерен от баща й. Тя е открита безжизнена в спалнята на апартамента й, в който тя е живеела под наем.

Жилището се намира на „Болшой Тишински коридор“ в Москва.

За последно, на 10 декември Анна говори с родителите си по телефона и се оплаква, че не се чувства добре. Тъй като спряла да отговаря на обажданията, притесненият й баща отишъл да я търси.

Около 20:00 часа във вторник той, със съдействието на хазяина на Анна, отворил вратата и влязъл в помещението.

 „Анна умря в леглото си. Не са установени следи от насилие. Предварителната причина за смъртта е остра сърдечна недостатъчност“, съобщава телеграм каналът ШОТ.

Руската информационна агенция ТАСС цитира свой осведомител от средите на разследващите органи, според който починалата се оплаквала от висока температура. В апартамента не са открити следи от сбиване, както и следи от насилствена смърт.

Анна Царева бе на 35 години

Тя е поредната от мистериозно загиналите през последната година, спрягани за любимци на президента Путин.

Дъщерята на "идеолога на Путин" през август 2022 година загина след взрив на бомба в колата ѝ в Москва. Журналистката и политически анализатор Дария Дугина бе дъщеря на философа Александър Дугин, който се смята за идеолог на съвременния руски империализъм.

Дугин проговори за смъртта на дъщеря си

През юни 2023 година при странни обстоятелства загина 28-годишната изпълнителна директорка на Локо-Банк Кристина Байкова. Официалната версия е ,че тя е паднала от прозореца на апартамент на Ходинския булевард.

МИСТЕРИОЗНА СМЪРТ! Красива банкерка полетя от 11-ия етаж на дома си

През юли 2023 загина и 44-годишната красива наследница на приятеля на Путин Василий Бочкарьов - Наталия Бочкарьова, която бе намерена мъртва

ПОРЕДНА СМЪРТ НА РУСКА КРАСАВИЦА! Мъртва е намерена дъщерята на близък до Путин

За смъртта на зам.- главния.редактор на "Комсомолска правда" пишат и западните медии, като The Sun подчертава, че Царева е проследявала войната на Русия срещу Украйна,  

"Комсомолска правда"  миналата година загуби главния си редактор -. Владимир Сунгоркин. Официалната версия е, че 68-годишният мъж е починал от инсулт по време на бизнес пътуване в Приморския край в руския Далечен изток, припомня медията.