0

Е минем празнува 16 години трезвеност. Рапърът имаше проблем с алкохолната зависимост в миналото, но сега е чист.

НЕ СА ЗАРОВИЛИ ТОМАХАВКИТЕ: Бензино предизвика Еминем!

В миналото той е говорил открито за своята борба, като е споменавал, че едва не е умрял от свръхдоза през 2007 г.

Основните зависимости на рапъра освен алкохола са били сънотворните, както и викодинът. От 20 април 2008 г. до днес Еминем е трезвен. 

Еминем за малко да отмъкне ключова роля на Марк Уолбърг

В събота 51-годишният изпълнител на Lose Yourself отбеляза събитието с публикация в Инстаграм. Носителят на „Грами“, който е роден Маршал Матърс, публикува снимка на ръката си, държаща чип на дружеството „Анонимни алкохолици“ с цифрата 16 на него. Разделът за коментари на публикацията беше изпълнен със съобщения за подкрепа и поздравления за рапъра. „Всички се гордеем с теб, че си 16 години трезвен”, го окуражават феновете.

Подкрепа

„Страхотно решение, което взе, брат! Всички сме много горди с теб“, написа колегата му рапър DTG (с истинско име Дилън Годфри).

Еминем вдига сватба (СНИМКИ)

Еминен по-рано сподели, че почти фаталното предозиране с наркотици през 2007 г. е било сигнал за събуждане, който го е вдъхновил да изтрезнее, след като е приемал до 20 хапчета на ден. 

„Спомням си, когато за първи път бях изтрезнял изцяло, и че просто бях наистина щастлив и всичко беше ново за мен отново“, каза той за подкаста Paul Pod на Rosenberg през 2022 г. 

Замяна

Еминем също замени „пристрастяването с упражнения“.

Еминем отказал $8 млн., за да участва на световното в Катар

„Когато излязох от рехабилитацията, имах нужда да отслабна, но също така трябваше да намеря начин да функционирам трезво“, каза рапърът пред Men's Journal. „Освен ако не бях полудял, имах проблеми със съня. Така започнах да бягам. Това ми даде естествено високо ниво на ендорфин, но също така ми помогна да спя, така че беше перфектно. Еминем добави: „Лесно е да се разбере как хората заменят пристрастяването с упражнения. Една зависимост за друга, но такава, която е вече добра за тях“. 

50 Cent прави сериал по "Осмата миля" (ВИДЕО)

Първи го поздрави брат му Нейтън, който написа: „Най-голямото влияние и наставник“, докато неговият мениджър добави: „Честити 16. Гордея се с теб“.