0

Е тиен Леви, който навършва 66 години, си пожела сибирско здраве, тибетско дълголетие и творчески растеж за празника. „Най-хубавият подарък за мен е, че студентите ме чувстват като техен състудент“, каза той пред „Телеграф“.

Биология

Навръх рождения си ден Леви допълни към мечтите си и малко повече почивка, защото той досега не е успял да се научи на това. Според изпълнителя годините са само биология. „Има само състояние на духа, особено при нас творците. Докато имаме сили и творческа енергия, сме длъжни да творим и да създаваме, докато дишаме“, казва Етиен, който освен певец е и преподавател. „Много хора смятат, че като си възрастен и живееш в миналото време. Но аз общувам с много млади хора. Преподавам на студенти, които са на 18 и 25 години и те не ми дават да остарея. Един път след разпяване студентите ми казаха, че ме чувстват все едно съм техен състудент. Бях много щастлив да го чуя, това е най-хубавият подарък“, допълни рожденикът.

Телефон

„Толкова съм зает тези дни, че не усещам някакво празнично настроение. Като човек, който се е родил, съм длъжен да го отбележа по някакъв начин. Не съм правил големи купони, дори и за годишнини. Все пак не е националният празник на България. Ще се събера със семейството. Аз съм вярващ човек, благодарен съм на Бог и на родителите ми, които вече ги няма“, разказа той. „Всяка година на този ден зареждам телефона си по няколко пъти, защото непрекъснато звъни. Това е чудесно и съм благодарен на хората за тяхната обич, подкрепа и уважение. Винаги им го връщам 10-кратно“, добави самият той.

На благотворителен концерт

 На благотворителен концерт
Facebook