0

В разгара на лятото, феновете на музиката ще могат да видят любимите си изпълнителни на площад „Тройката“ в Бургас на 19 юли. Концертът, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024, ще очаква всички меломани в морския град от 19:00 часа. Фестивалната зона с много забавления и изненади за посетителите ще бъде отворена още в 17:00 часа, защото музиката те кара да си тук.

Невероятните изпълнители Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи и Мила Роберт ще изпълнят най-големите си хитове пред очите на своите морски фенове. Remi Toin ще накара публиката да се движи в ритъма на любимата си музика, а DJ Mascota и McP ще вдигнат всички на крака още от началото на концерта.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 с невероятен концерт в Пловдив (ВИДЕО)

За още по-вълнуващо преживяване, един от най-известните и обичани влогъри – Емил Конрад, ще бъде на място на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Бургас, за да се забавлява заедно с всичките си последователи от морския град.

Всеки посетител може да се включи в страхотните активности на Vivacom. С интерактивната игра EON Film Challenge музикалните фенове могат да тестват своите филмови познания за едни от най-хитовите филми и сериали в EON Видеотека и да получат страхотни награди на място. Допълнително, всеки желаещ може да се включи в томбола за голямата награда – един от четири Samsung The Freestyle Gen 2 проектора, за да гледа любимите си заглавия от ЕON навсякъде през лятото. А с EON кулите, които телекомът е осигурил, посетителите могат да заредят телефоните си, за да не изпуснат нито един вълнуващ момент от концертите.

Rice Up също ще бъдат в морския град за много забавни предизвикателства и вкусотии, с които да се заредим за голямото шоу от 19:00 часа.

Преди старта на концерта в 19:00 часа, посетителите ще имат възможността да се забавляват заедно в специално създадената фестивална зона на турнето. Още от 17:00 часа, невероятни забавления и активности ще очакват феновете, които ще могат да спечелят вълнуващи награди и да се разхладят със свежа напитка в тематичните кътове. Сред множеството игри са Колелото и Кутията на късмета и Coca-Cola Ring Toss, а за да запазят прекрасните спомени от концерта, посетителите ще могат да запечатат своите усмивки във Фото бутилката на Coca-Cola. Освен всичко останало, музикалните почитатели ще могат да закупят специалния мърч на турнето от Pop-up shop.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 ще завладее музикалните фенове в Пловдив на 20 юни

Защото е важно да бъдем отговорни докато се забавляваме, организаторите поемат ангажимент да събират и рециклират кенове и бутилки, еквивалентни на броя раздадени по време на концертите. Участници в концертите са и сдружение BG Бъди активен, които ще бъдат на място със своята инсталация „Шишеяд“ и ще организират интерактивни дейности, свързани с рециклирането, за да предадат своята мисия сред хората.

Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето.