0

К раля на попфолка Азис шокира с признания в мрежата. Костинбродския славей сподели, че не носи бельо. Както е известно преди време Азис се подложи на операция за уголемяване на мъжкото достойнство.

За да постигне желания резултат са използвали над 20 кубически милилитра от специално предназначен за целта филър. Тогава Костинбродския славей обясни, че мъжете с големи пи*ки са по самоуверени, възприемат се като Алфа мъжкари. Въпреки че за мен в живота ми няма никакво значение, но не можах да възприема себе си и за това се подложих на операция. 

Очевидно след това Краля на попфолка е решил да не използва вече бельо. На питанка от последовател за татуса му на ръката за кого е посветен, Азис отговаря шеговито, че е за "Пешо магазинера от Казичене". 

Освен това се оказа и човек, който обича скъпарски марки дрехи и обувки. Носи само Balenciaga, а за кола не признава друго освен Maybach.

На въпроса дали някога би се оженил за жена, той отговаря:  "Вие се женете за тях. Плащайте цял живот, за да сте тормозени, преследвани и изнудвани".