0

С лед като Денислава отстрани Даниел от Гладиаторите и той напусна петия сезон на екстремното риалити „Игри на волята“, агрономът се включи в забавния блиц „F*uck, Marry, Kill”.

Припомняме, че Даниел Димов е на 34 години и живее в Стратфорд. Работи за голяма земеделска компания в Англия и отговаря за 8 хиляди декара с насаждения от грах и тикви. Разведен и автор на любовна лирика. Често го оприличават на викинг.

Защо ще се ожени за Моника, какво е искреното му мнение за Гатьо, какво би го накарало да встъпи в брак с Мартин и на какво е способен, за да преспи с "Мис България 2018" Теодора Мудева, към която по всичко личи има сексулно влечение? 

Ето какво сподели Дани:

ВИОЛЕТА, ДЕНИСЛАВА, МОНИКА

KILL: Ще убия Виолета, защото е най-устатият участник в Игри на волята и просто не знам как бих съжителствал с такава жена... с цялото ми уважение.

MARRY: Ще се оженя за Моника, защото на Арената чух как прави мусака, а нейните кулинарни подвизи са легендарни тук между участниците.

FUCK: А с Дени бих преспал, защото е най-сладурският участник в Игри на волята по принцип.

ГАТЬО, НИКОЛАЙ, КРУМ

MARRY: За Николай бих се оженил поради същата причина. Това е най-добрият кулинар в Игри на волята сезон 5, по мое мнение.

FUCK: С Крум бих преспал, защото го обичам.

KILL: Гатьо също го обичам, но него бих убил, защото е злобен командос.... Но го обичам.

КАЛОЯН, РЪЛЕВ, РАДОСТИН

MARRY: Бих се оженил за Калоян, защото е най-стойностният участник в Игри на волята, когото познавам.

KILL: Бих убил Рълев, защото... Просто бих го убил, ей така.

FUCK: Бих преспал с Радо Кръстев, защото е рекордьор на Гинес. Това си е престиж.

ОРЯШКОВА, СИТНИЛСКА, ЦВЕТИ

KILL: Бих убил Оряшкова, защото ако не я убия аз, тя ще ме убие. Шест пъти световен шампион. Аз едва ли имам шанс и да я убия, но нали... хипотетично.

FUCK: Бих преспал със Ситнилска... със сигурност. Изключително красива жена и атрактивна за мен.

MARRY: Но бих се оженил за Цвети, защото е най-готиният и позитивен участник в Игрите, по мое мнение. И съм имал възможност да общувам повече с нея, така че... Тя е моят избор.

МУДЕВА, РУМЕН, МАРТИН

MARRY: Отсега знам, че ще се оженя за Елвиса, защото ми се ядат телешки локуми в неговия ресторант. Ако съм женен за него, ще си ги ям без пари.

KILL: Бих убил Румен Радев...

FUCK: … за да преспя с Мудева. То е логично.

Дани от "Игри на волята" разкри за сексуални преживявания в риалитито! (ВИДЕО)