0

А ктрисата Диана Димитрова, която в края на ноември сподели, че преди пет години по време на работа е станала жертва на насилие, изригна с пореден пост във фейсбук профила си.

Този път актрисата с ирония пише, че е време за скандално признание, като изброява, че е преспала с цялото училище, с цялата детска градина и с цяла София. Тя добавя, че от дете е лакома и нимфоманка и че за преспиване с нея може да се записва час, но графикът й е пълен за четири години и три месеца. "Хубаво е, че имам чувство за хумор (имам рд на първи април) и адвоката ми има. Да видим дали Съдът ще има", написа в заключение екранната доктор Огнянова.

Вижте целия пост на Диана Димитрова във Фейсбук:

Време е, скандално признание.

Преспах с цялото училище, класната ми и портиерите на СУ "Никола Йонков Вапцаров" - гр. Силистра за да стана отличник на випуска в паралелка '' Изобразително изкуство''. О, да не пропусна и хората, които продаваха закуски пред даскало. Тях направо ги извадих от обувките им от безразборен, лют СЕКС. Такава съм от дете - лакома и нимфоманка. Преспах и с цялата детска градина, след като мама ме оставяше сутринта. Преспах и с майка си.

За да ме приемат първа по успех в НХА (Национална художествена академия) преспах с цяла София (без Перник) За да ме приемат първа по успех в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ (Националната академия за театрално и филмово изкуство) преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти за да е сигурно! Играя на сигурно.

Преспивам с котарака ми Врубел, преспивам с дракончето ми Спарчио, с трупове (човещинка), преспивам с четките си за рисуване, с климатика, с попадията от село Кайнарджа, преспивам да!!! Развалих, съсипах и унищожих християнските семейства на цяла България, заради един секс ...

За преспиване с мен можете да си запишете час. Графикът ми е пълен за четири години и три месеца, но не се отказвайте. Ще Ви върнем обаждане и бонус (три сарми и бутилка гроздова ракия с червена панделка). Всъщност вече спах и с вас, но вие не помните.

Хубаво е, че имам чувство за хумор (имам рд на първи април) и адвоката ми има. Да видим дали Съдът ще има.

Време е за рисуване.

"В ШОК СЪМ": Диана Димитрова изля душата си в интернет, бясна е: Болни хора ми пожелават още да ме пребиват

Диана Димитрова отвърна на хейта, който й се изля

СЛЕД БРУТАЛНИЯ ПОБОЙ: Диана Димитрова пусна видео с Юлиан Вергов (ВИДЕО)

ДРАМАТА ЕСКАЛИРА: Диана Димитрова скочи на Калин Терзийски

СЛЕД БРУТАЛНИЯ ПОБОЙ: Диана Димитрова дала показания в полицията

Прокуратурата подхваща побоя над д-р Огнянов