0

А ктрисата Диана Димитрова с нов пост в социалните мрежи, този път тя скочи на писателя Калин Терзийски, който се опитал да печели дивиденти от "толкова болезнен за нея момент". "Веднъж му простих, този път няма да има прошка", зарича се още Диана Димитрова. 

Актрисата споменава и друг анализатор, който нямал нищо общо с разследването, но си прави реклама на неин гръб. "Но, ето, шанс да покаже главица от мишата си дупка за парченце сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му...", пише актрисата. 

Самата тя признава, че имала мимолетна връзка с Калин Терзийски и не е знаела, че по същото време е бил обвързан с друга жена, а го разбрала от друг човек. 

"2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy - Paste. Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми. Няколко месеца преди това, аз бях прекратила мимолетните си отношения с него, не заради алкохолизма му, а защото ме излъга. Разбрах от друг човек, че е обвързан, а твърдеше, че е свободен. Имам нетърпимост към лъжите и към алчните хора", пише още актрисата. 

Прокуратурата подхваща побоя над д-р Огнянова

ОЩЕ РАЗКРИТИЯ: Диана Димитрова с подробности за насилието срещу нея

СЛЕД БРУТАЛНИЯ ПОБОЙ: Диана Димитрова пусна видео с Юлиан Вергов (ВИДЕО)