0

А ктрисата Диана Димитрова е посочила колегата си Юлиан Вергов, като го е обявила пред полицията като човека, упражнил насилие срещу нея, научи „Телеграф“ от източници в МВР.

Бившият правосъден министър Антон Станков е неин личен адвокат и я придружи на разпита й, след като прокуратурата се самосезира по нейния фейсбук статус от преди три седмици.

Показания

„Тази сутрин дадох показания в СДВР - криминална полиция, придружена от моя адвокат г-н Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно интервю и да ги подлагате на съмнение. Високият морал е моята религия и аз съм човек, който държи на думата си. Днес е голям празник - Игнажден. Внимавайте кой ще ви ''полази'' и бъдете честити“, написа Диана Димитрова в страницата си във Фейсбук във вторник.

Коридор

„Каза името на извършителя, което, разбира се, не може да ви бъде съобщено, докато тече съдебното производство. Даде подробни описания на случилото се по дата и час, както и списък с имената на всички свидетели“, добави пред „Телеграф“ пък адвокат Станков. Според първоначалния статус на актрисата насилието върху нея се е случило по време на снимки на филм. Тогава тя заяви, че пред 30 души той я е заплашил, че ще го направи пак. После тя даде само едно тв интервю, в което уточни, че насилието е станало в тесен коридор, когато са били само двамата, и заяви, че ще каже името между редовете, като натърти, че през юли е рисувала за изложба.

„Телеграф“ потърси по телефона Вергов за коментар, но той не отговаряше.