1

П евицата Диона категорично отрече да е шофирала под въздействието на наркотици. Ексклуивно за „Телеграф“ фолкаджийката разкри, че преди да й бъде направен полеви тест е приела „прахообразни лекарства“ за настинка. Тя същото така отхвърли твърденията, че се е държала арогантно с униформените.

СЛЕД ИЗЦЕПКАТА: Диона проговори за ареста! Певицата пила лекарства за грип преди теста пред ченгетата

„Същия ден приех прахообразни лекарства за настинка. Снимах клип от 13:00 часа на обяд до 1 часа през нощта. Съдействала съм на органите на реда с всичко, с което съм могла. Не имало скандали между нас! По никакъв начин. Това, че съм заплашвала полицаи, са пълни глупости. Винаги съм се старала да спазвам законите в България и този път съм го направила. Абсолютно адекватна бях! Няма такова нещо, че съм употребила наркотици. Това е пълна глупост! Не съм употребила наркотици. Никога не съм шофирала под влиянието на алкохол, камо ли на нещо друго“, разкри тя.

ЕКСКЛУЗИВНО: Хванаха фолкаджийка да шофира на кокаин!

Диона обясни, че доброволно е дала кръвна проба, тъй като е убедена, че теста на полицаите е отчел грешно наличие на кокаин.

„Дала съм кръвна проба. Моля, се на Господ тя да излезе час по-скоро. Нямам представа кога ще се случи това, защото разследващия си вдига телефона, не мога да се свържа и с адвокатката. Не пожелавам на никого да премине през това, защото целият този случай е много неприятен. Престоят ми в районното беше потресаващ“, ожали се чалга звездата.

Певицата благодари на феновете за безусловната подкрепа и доверието, което й имат.

СТЪЖНИ Й СЕ: Пускат Диона под тлъста гаранция!

„Същата вечер някой публикува телефонният ми номер в ТикТок и от снощи до днес имам над 1000 обаждания от непознати хора, от деца, които ми звънят добронамерено и казват „Подкрепяме те“, „Обичаме те“. Това са важни обаждания, но не всички могат да се свържат с мен. Телефонът ми буквално блокира. Моите фенове знаят, че няма как да седна зад волана под въздействие на каквото и да е било“, разкри тя.

Диона уточни, че автомобилът й Порше Кайен е бил иззет от властите. „Очаквам да разбера какво ще се случи с него“, лаконична бе певицата.