0

М арго Роби скоро няма да плава в открито море. Актрисата е на корицата на Vanity Fair и в интервюто за списанието заяви, че женската верския на филма "Карибски пирати“ е мъртва в Дисни.

През юни 2020 г. The Hollywood Reporter съобщи, че Роби ще участва в нов филм „Пирати“ с женска представа, който ще бъде напълно отделен от предишните части на франчайза с Джони Деп в ролята на Джак Спароу.

Филмът щеше да бъде "изцяло оригинална история с нови герои" и трябваше да бъде написан от Кристина Ходсън, която е написала "Хищни птици".

„Имахме идея и я разработвахме известно време, преди много години, за да имаме повече главни роли от жени – не изцяло от жени, а просто различен вид история – която смятахме, че би била наистина страхотна", каза тя Роби за планирания филм с Дисни.

„Но предполагам, че не искат да го направят", уточни актрисата.

През лятото на 2020 г. стана ясно, че Disney е в ранна разработка на филма на Роби, както и второ рестартиране, написано от ветерана във франчайза Тед Елиът и създателя на „Чернобил“ Крейг Мейзин.

Джери Брукхаймър, който продуцира и петте филма с участието на Джони Деп, беше прикрепен към двата нови проекта по това време.

През май Брукхаймър каза, че и двата филма остават в процес на разработка.

Мегапродуцентът също така потвърди, че в бъдещето на франчайза не е замесен Джони Деп, въпреки слуховете, че се завръща.