0

П очти пет години минаха от последния филм за „Карибски пирати“ и феновете вече тръпнат за шестата част от поредицата. През 2020 г. бе потвърдено, че тя е в процес на работа с предимно женски състав начело с Марго Роби. 

Тогава тя коментира с месеци закъснение и то със закачка, но не бе казано нищо повече по въпроса от тогава. 

Много хора се чудят каква ще е съдбата на Джони Деп и дали той ще участва като капитан  ДжакСпароу. 

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.

Сега обаче продуцентът Джери Брукхаймър коментира темата. Докато той е съсредоточен върху „Топ Гън: Маверик“ работи и върху други проекти, като един от тях е продължението на „Карибски пирати“. 

В интервю с The Sunday Times  Брукхаймър потвърди, че студиото в момента работи върху два сценария- един със и един без Марго Роби. 

Когато бе попитам дали Джак Спароу ще се завърне, продуцентът заяви: „На този етап не. Бъдещето все още не е решено“.

Феновете имат смесени чувства за участието на Роби в пиратския филм. Някои я подкрепят, а според друго франчайза няма да е същия без Деп. 

Въпреки че Джери Брукхаймър не отхвърли напълно възможността, изглежда, че не е предрешен въпросът. И не изглежда, че Деп желае да сложи пиратската си шапка още веднъж за момента.

По време на съдебното дело между Деп и бившата му жена Амбър Хърд се каза много за поредицата на Дисни. Актьорът заяви, че няма желание да продължи да играе Джак Спароу. Той сподели ,че имал идея как да завърши историята на прочутия капитан преди да напусне. 

Български полицай пази Джони Деп в съда

Въпреки, че той няма интерес да се завърне феновете го умоляват и дори са има петиция, която е събрали 100 000 подписа.