0

П рочутият компас на капитан Джак Спароу, който не сочи север, а това, което най-много желаеш, щял да го отведе при скромните $22,5 млн., ако Джони Деп участваше в шестата част на Карибски пирати.

Това стана ясно от думите на агента на актьора Джак Уигъм, който даде показания в делото срещу бившата жена на Деп - Амбър Хърд, което той заведе за клевета. 

Агентът потвърди, че актрисата е причинила сериозни финансови загуби на Деп. 

Уигъм свидетелства чрез видео връзка за процеса и се съгласи с мнението, че статията, която Хърд публикува в Washington Post, е засегнала кариерата на Деп, въпреки  че в нея той не се споменава поименно. 

Той каза: „По отношение на Джони това беше катастрофално, защото идваше от първо лице, не беше от журналист, не беше някой, който наблюдава, беше от някой, който каза, че това се е случило с мен“.

Агентът на Деп подчерта, че статията е навредила на потенциална сделка между актьора и Дисни за Карибски пирати 6. 

Петицията за премахването на Хърд от Аквамен достигна 3 млн. подписа

Когато адвокатът на Деп попита каква е щяла да бъде ролята му в предстоящия филм агентът пусна невероятна бомба, пише LADbible.

Той каза: „Капитан Джак Спароу“.

Достатъчно смешно, адвокатът на Амбър Хърд възрази на въпроса, като посочи, че това било спекулация- като че ли има някаква спекулации за ролята на Джони Деп в Карибски пирати. 

Уигъм твърди, че Деп е сключил сделка за 22,5 милиона долара, за да играе отново ролята си на Джак Спароу в поредицата, но през 2019 г. научи, че франчайза вместо това ще върви в „друга посока“.

Той отбеляза, че независимата драма „Минамата“, в която участва Деп, също е имала трудности след излизането на публикацията.

Адвокатът на Хърд, Илейн Бредхофт, попита дали е имало потвърден изготвен договор между Деп и Дисни за шестия филм на Пиратите. 

Тя попита: „Имате ли обяснение защо няма дори лист хартия... нищо, което предполага, че г-н Деп ще бъде в „карибски пирати 6“ като Джак Спароу?“

 Уигъм отговори: „Ще щяхме да работим по много сделки, при които няма да видите договор, там щеше да има устно споразумение.“

Показанията на Уигъм изглежда подкрепят твърдението на Деп, че неговата професионална репутация и начин на печелене са били засегнати в резултат на публикацията на Хърд.

Тези $22,5 млн., които е трябвало да вземе не са чак толкова респективни колкото 90 млн. долара, които е взел за последната част от поредицата "Dead Men Tell No Tales". 

За първия филм на Карибски пирати Деп е прибрал скромните 10 млн. долара. За втория е получил двойно увеличение - $20 млн. Третата част- "На края на света", Деп е заработил $55 млн. За "В непознати води" е прибрал същата сума.

Фенки прелетяха света в подкрепа на Джак Спароу (ВИДЕО+СНИМИ)

РАЗКРИТИЕ: Джони Деп и Амбър Хърд „взаимно се малтретирали“

Сагата Деп VS Хърд: Актрисата издрала лицето на Джак Спароу (ВИДЕО)

Джони Деп от съдебната скамейка: Обсебен съм от истината

СМЯХ В ЗАЛАТА: Адвокатът на Хърд сам си възрази на въпрос (ВИДЕО)

СМЯХ В ЗАЛАТА 2.0: Адвокат на Хърд разпитва за пениса на Деп (ВИДЕО)

Хърд удари на камък: Мъск и Франко отказват да заклеймят Джони Деп като насилник (СНИМКИ)

Психолог опроверга Амбър Хърд, че страда от посттравматично разстройство

Български полицай пази Джони Деп в съда

ТРИЗЪБЕЦ В ГЪРБА: Момоа не иска да работи с Хърд

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА: Амбър Хърд се разкайва за изпражненията в леглото

САГАТА ДЕП VS ХЪРД: Актрисата би шута на пиарите си