0

В момента очите на почти целия свят са насочени към съдебната зала във Вирджиния. Там, от повече от 10 дни, се разиграва най-интересната сага – тази между Джони Деп и Амбър Хърд. Двамата са един срещу друг по дело за клевета, което актьорът заведе срещу бившата си жена.

Самият Деп седна на свидетелската скамейка, отговаряйки на въпроси в продължение на четири дни. Предстои и Хърд да даде показания.

И докато има малка част, която все още застава зад Амбър Хърд, то мнозинството от зрители вече напълно вярва, че Джак Спароу всъщност е бил истинската жертва на домашно насилие. 

Това се потвърди и от аудиозапис, който, според експерти, може да спечели делото за отбора на Джони. В записа се чува как Хърд казва на вече бившия си съпруг, „Кажи на света. Излез и кажи, че аз, Джони Деп, съм жертва на домашно насилие. Да видим дали ще ти повярва някой“.

Нещата за актрисата започват да стават още по-лоши, след като излязоха твърдения, че колегата ѝ Джейсън Момоа не е искал да работи с нея по втората част на „Аквамен“. 
Западните пишат, че той дори е пожелал Хърд да бъде заменена от Емилия Кларк, с която си партнира в „Игра на тронове“ и поддържа близко приятелство.

Доказателство за това на коя страна е застанал Момоа се вижда и от последните му действия в социалните мрежи. Наскоро фенове забелязаха, че той е започнал да следва Джони Деп в Instagram. Според тях, това е категоричен показател, че Джейсън всъщност няма да застане зад гърба на Амбър, както се смяташе по-рано.

Други известни личности, които са подкрепили Деп, са Пенелопе Круз, Хавиер Бардем, Сиа, Дж. К. Роулинг и Пол Бетани. За последния се заговори и в един от дните на делото, когато Джони даваше показания. Тогава той заяви, че Хърд е мразела Бетани, защото е прекарвал твърде много време с вече бившия ѝ съпруг и го е смятала за заплаха за връзката си.

В интернет се появи петиция, която моли продуцентите на „Аквамен“ да премахнат Амбър Хърд, която е събрала вече над 2 милиона подписа. Тя изигра ролята на Мера в първия филм, като се очаква да се завърне за втори път.

Психолог опроверга Амбър Хърд, че страда от посттравматично разстройство

СМЯХ В ЗАЛАТА: Адвокатът на Хърд сам си възрази на въпрос (ВИДЕО)

СМЯХ В ЗАЛАТА 2.0: Адвокат на Хърд разпитва за пениса на Деп (ВИДЕО)

Хърд удари на камък: Мъск и Франко отказват да заклеймят Джони Деп като насилник (СНИМКИ)

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА: Амбър Хърд се разкайва за изпражненията в леглото

Български полицай пази Джони Деп в съда