0

А мбър Хърд изпитва угризения за това, че е оставила изпражнения отстрани на леглото на Джони Деп след спор през 2016 г., свидетелства служител бившата двойка в съда по време на делото за клевета на Джони Деп срещу бившата му жена.

Шофьорът и охранител на звездата от „Карибски пирати“ Старлинг Дженкинс си спомня, че е карал Хърд до фестивала Коачела през пролетта на 2016 г. и е разговарял по пътя „относно изненадата, която е оставила в леглото на шефа“.

Предполага се, че инцидентът с изпражненията е станал, след като бившата двойка се скарала преди актрисата да замине за музикалния фестивал.

Дженкинс, който даде показанията си пред журито във Вирджиния чрез видеообаждане на живо, поясни, че „изненадата“, за която Хърд говори, е „дефекацията“, която Деп по-късно откри от неговата страна на леглото.

Служителят на Деп свидетелства, че Хърд му е казал по това време, че това е „ужасна шега, която се е объркала“.

Миналата седмица, когато Деп свидетелстваше той сподели, че първоначално се „смял“, защото било „толкова странно и толкова гротескно“. Деп твърди, че когато е говорил с Хърд за бъркотията, тя се „опита да обвини” за изпражненията на техните кучета.

„Те са йоркита, тежат около 4 паунда всеки“, каза Деп пред журито. „Снимката, която видях- не беше на изпражнения от кучетата“, добави той.

Номинираният за Оскар категорично отрече твърденията на Хърд за злоупотреба. „Никога не съм стигал до това да ударя г-жа Хърд по какъвто и да е начин, нито съм удрял жена в живота си“, каза той по време на показанията си на 19 април.

Хърд, която беше омъжена за Деп от 2015 до 2017 г., все още не се е произнесла. Тя обаче издаде изявление чрез Instagram преди процеса, като каза: „Никога не съм го посочила, по-скоро написах за цената, която жените плащат, за да говорят срещу мъжете на власт“.

Актрисата на Magic Mike XXL заключи: „Продължавам да плащам тази цена, но се надявам, когато този случай приключи, да мога да продължа напред, както и Джони. Винаги съм поддържал любовта към Джони и ми носи голяма болка, че трябва да покажа подробностите от миналия ни живот заедно пред света.”

СМЯХ В ЗАЛАТА: Адвокатът на Хърд сам си възрази на въпрос (ВИДЕО)

СМЯХ В ЗАЛАТА 2.0: Адвокат на Хърд разпитва за пениса на Деп (ВИДЕО)

Сагата Деп VS Хърд: Актрисата издрала лицето на Джак Спароу (ВИДЕО)

Хърд удари на камък: Мъск и Франко отказват да заклеймят Джони Деп като насилник (СНИМКИ)

Български полицай пази Джони Деп в съда